It is currently Thu Apr 22, 2021 3:32 pm

All times are UTC [ DST ]






Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: External links opening in the same window
PostPosted: Wed Apr 02, 2008 11:30 pm 
Offline
Soft Roader
User avatar

Joined: Sun Mar 30, 2008 9:20 pm
Posts: 81
Location: Sydney-Australia
Scottie,

While writing a reply and putting a reference to an external link/URL and clicking on that link in "preview" mode it actually opens it up in the same browser window and therefore going back to the "preview" page to post the reply is not possible and issues a "page has expired" error.

It will be a good idea to set a rule to open all external links and URLs in a new browser window to avoid this happening.

Also, can you enable Spell Check? LOL :) Am hopeless without it. hehehehe :)

_________________
Cheers,
Jalal (Sydney - Australia)
See my X-Trail HERE

Image
See what we have on offer at the AUSTRALIAN X-TRAIL FORUM

Visit Our Forum on FACEBOOK HERE


Top
 Profile Send private message  
 
X-Trail-UK.co.uk
Advertisement
My Photo Gallery
 Post subject: Re: External links opening in the same window
PostPosted: Wed Apr 02, 2008 11:44 pm 
Offline
Extreme Off Roader
User avatar

Joined: Wed Mar 12, 2008 3:20 pm
Posts: 385
Location: on here
Car:: Robin
Model: Reliant
Year/Plate: 1970
Colour: Yellow
Mods: window wipers
Ok will get round to that.

_________________
Image


Top
 Profile Send private message  
 
My Photo Gallery
 Post subject: Re: External links opening in the same window
PostPosted: Wed Apr 02, 2008 11:51 pm 
Offline
Extreme Off Roader
User avatar

Joined: Wed Mar 12, 2008 3:20 pm
Posts: 385
Location: on here
Car:: Robin
Model: Reliant
Year/Plate: 1970
Colour: Yellow
Mods: window wipers
TEST . Just trying it out for myself. If I click the back button on my browser after clicking on the link in the preview window it takes me back and I can post the reply or topic.

Couldn't find spell check to enable it. :oops: :oops: I'll look in to this option.

_________________
Image


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: External links opening in the same window
PostPosted: Thu Apr 03, 2008 1:46 am 
Offline
Soft Roader
User avatar

Joined: Sun Mar 30, 2008 9:20 pm
Posts: 81
Location: Sydney-Australia
TEST LINK

And this what I get ;)

Am using IE7 BTW

Image

_________________
Cheers,
Jalal (Sydney - Australia)
See my X-Trail HERE

Image
See what we have on offer at the AUSTRALIAN X-TRAIL FORUM

Visit Our Forum on FACEBOOK HERE


Top
 Profile Send private message  
 
My Photo Gallery
 Post subject: Re: External links opening in the same window
PostPosted: Thu Apr 03, 2008 7:24 am 
Offline
Extreme Off Roader
User avatar

Joined: Wed Mar 12, 2008 3:20 pm
Posts: 385
Location: on here
Car:: Robin
Model: Reliant
Year/Plate: 1970
Colour: Yellow
Mods: window wipers
Ok I'm am using Safari.

_________________
Image


Top
 Profile Send private message  
 
My Photo Gallery
 Post subject: Re: External links opening in the same window
PostPosted: Thu Apr 03, 2008 11:14 pm 
Offline
Extreme Off Roader
User avatar

Joined: Wed Mar 12, 2008 3:20 pm
Posts: 385
Location: on here
Car:: Robin
Model: Reliant
Year/Plate: 1970
Colour: Yellow
Mods: window wipers
Should be sorted now.

Scottie

_________________
Image


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: External links opening in the same window
PostPosted: Thu Apr 03, 2008 11:15 pm 
Offline
Soft Roader
User avatar

Joined: Sun Mar 30, 2008 9:20 pm
Posts: 81
Location: Sydney-Australia
Excellent stuff. Much better now. Thanks for that ;)

_________________
Cheers,
Jalal (Sydney - Australia)
See my X-Trail HERE

Image
See what we have on offer at the AUSTRALIAN X-TRAIL FORUM

Visit Our Forum on FACEBOOK HERE


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: External links opening in the same window
PostPosted: Sun May 01, 2011 7:49 am 
Offline
Off Roader
User avatar

Joined: Sat Mar 26, 2011 7:49 am
Posts: 122
Location: North East
Car:: Xtrail
Model: 173 dCi Aventura
Year/Plate: 2009
Colour: Thundercloud
Hi.

This issue is not seemilngly resolved - minor point, but it is frustrating when you "lose" the place you're at in the forum 'cos it get's overwritten with the hyperlink you click.

Would be great if it could be fixed, esp as IE 8 (&9) have the top tabs to allow easy navigation between windows.

Thanks...Forum is excellent by the way!

Stu


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group